Archive
2019
2011
2010

Camping aan het Gardameer: relaxen op de camping aan het Gardameer


Posted on 01 March 2011
Ben je een fan van kamperen? Houden van het buitenleven? Volgens uw mening over het ware vakantiegevoel moet versterken en tonic, niet alleen dagen van volledige ontspanning? Op zoek naar camping aan het Gardameer tot een perfecte vakantie te maken? De Camping Eden in San Felice del Benaco misschien wel wat goed is voor jou. In dit vier-sterren camping aq kan leven een onvergetelijke vakantie ondergedompeld in de omgeving van het Gardameer. Deze camping is uitgerust met prive-strand, met uitzicht op het meer, zwembaden, glijbanen, game room, sportvelden, speeltuin, bar, restaurant, pizzeria, satelliet-tv, ... en nog veel meer.

Zoals u kunt zien, deze camping aan het Gardameer is ook geschikt voor een ontspannen vakantie met uw kinderen. In dit kamp kunt u verblijven in een chalet, stacaravans, tenten of caravans past bij uw behoeften en voorkeuren. Er zijn ook verschillende soorten chalets en stacaravans (of Giglio, Marty chalet, stacaravan Blu, Viola, Azzurra of Giada), afhankelijk van uw smaak en uw behoeften. Ze variëren van kleine huisje voor jonge koppels samen op vakantie in een stacaravan voor het hele gezin, die plaats biedt aan maximaal zeven personen.
Als u op zoek bent naar een camping aan het Gardameer, die in staat is te zorgen voor een ontspannen, comfortabel en onvergetelijk, het Eden Camp is de plek voor jo.

Camping aan het Gardameer->