Archive
2019
2011
2010

De schoonheid van San Felice del Benaco aan het Gardameer


Posted on 05 Avril 2011
Stad, metropool, verkeer, beton, smog, vervuiling ... er zijn weinig plaatsen die nog buiten dit dynamische bedrijf tegen de natuur ... een van hen is San Felice del Benaco, aan het Gardameer. Deze hoek van het paradijs is gelegen aan de westelijke oever van het Gardameer, nabij Brescia. Werd opgericht in 1928 door de unie van Portese en San Felice van borstel en herbergt nu ongeveer 3.000 inwoners op zijn grondgebied.
Waarom is het zo speciaal San Felice del Benaco aan het Gardameer? Al een garantie van kwaliteit is de naam afgeleid van het Latijnse "sinus fenix" of inlaat gelukkig. In feite, de tijd lijkt stil te staan, waar de natuur nog steeds de eigenaar en de sfeer is uniek.
Dus als je wilt de tijd omringd door de schone geur van citroenen en het Gardameer doorbrengen, als u houdt van de ongerepte natuur wandelingen in contact met nieuwe soorten bloemen, als je liever de rust van het verkeer en verwarring, San Felice del Benaco aan het Gardameer is echt iets voor jou.
De camping heeft een eigen Eden in San Felice del Benaco, Gardameer, in een enigszins verheven tot de best mogelijke weergave te garanderen: wakker worden in de ochtend de eerste stralen van de zon, kijken naar de golven rimpeling van het oppervlak van het water en staan ​​vervolgens de mooiste zonsondergang van de wereld is onbetaalbaar!
We kijken uit naar de ontdekking van San Felice del Benaco aan het Gardameer ... zullen echt unieke momenten die je hier kunt wonen! Eden wacht!