Archive
2019
2011
2010

Eden Village, een mooie camping aan het meer


Posted on 24 May 2011
De augustus feestdagen zijn eindelijk gearriveerd? Is het naderen van de welverdiende week vrij? Wil je alles te laten vallen voor een weekend retraite en een mooie camping aan de oevers van het Gardameer?
Als u zich in een vergelijkbare situatie, is ons advies is om contact met de Village Eden.
Het Eden Village is een camping die is gelegen in San Felice del Benaco, aan het Gardameer.
Er zijn vele voorzieningen die het dorp Eden kan bieden: een groot park, prive-strand, zwembaden, glijbanen, andere soorten accommodatie (van de tenten naar de appartementen), satelliet-tv, kinderspeelplaats, sportvelden. Als u liever een ontspannen en rustige, Eden Village biedt haar chalets (Marty en Giglio) en haar stacaravans (Blu, Viola, Azzurra en Giada).


0365/62093
mail@camping-eden.itAls je van het echte en verkwikkende lucht van het kamp, ​​in het dorp van Eden, zijn er plaatsen waar u uw tent of caravan plaatsen.
Het Gardameer is een van de pareltjes van Noord-Italië, dus waarom niet even de tijd om het te bezoeken die het verdient? Het gebied zelf is prachtig: de onweerstaanbare nooit hetzelfde blauw water, prachtige zonsondergangen, lange en aangename wandelingen, de Visteo adembenemend, en ga zo maar door), maar om de zaken nog erger, het is ook dicht bij diverse pretparken: Gardaland, Parco Natura Viva, Canevaworld .... Ik bedoel, kom op het Gardameer, om dingen te doen niet missen!