Archive
2019
2011
2010

Het Gardameer vakantie in stacaravans


Posted on 15 February 2019
Bent u van plan uw volgende vakantie? Met deze prachtige warme zon is het breken van in deze dagen, je geest vliegt naar de organisatie van uw zomervakantie? Het juiste antwoord voor u is de keuze van de stacaravans op het Gardameer Camping Eden gasten. Deze grote camping is gelegen in San Felice del Benaco en is het wachten op de zomervakantie echt uniek!
Als u kiest voor onze stacaravans aan het Gardameer heb je een groot park met een tuin waar kinderen kunnen spelen rustig en sereen, een prachtig strand om plezier van duiken te maken in de schoon zoet water van onze meer, en ook voor zwembaden ontspannen en verjongen de watten gelegd door de zon.

0365/62093
mail@camping-eden.it

En er is meer, dankzij deze stacaravans aan het Gardameer zal niet om weg te komen naar onze lokale producten en genieten van de heerlijke lokale gerechten smaak met de pizzeria en het restaurant in het dorp.
Organiseer uw vakantie vanaf nu kiezen voor de stacaravans op het Gardameer San Felice del Benaco, gasten van Camp Eden. Neem dan contact met ons op voor alle informatie, een offerte en zelfs online boeken aanvraag! Als u wilt een andere bezienswaardigheden op de stacaravans op het Gardameer Camping Eden krijgt de site surfen en je zal worden gesleept van de sfeer die deze prachtige landschappen omringt. We kijken uit naar San Felice, het is echt de moeite waard! Kies deze stacaravans aan het Gardameer en nergens spijt van, zal de hele familie tevreden zijn! Eden is een garantie.