Archive
2019
2011
2010

Stacaravans aan het Gardameer


Posted on 31 May 2011
Voor elke vakantie u verkiest. Sommige mensen willen gewoon niet om een ​​paar dagen doorbrengen in een kleine tweede huis. Sommige mensen geven de voorkeur aan goedkopere B & B's. Sommige mensen nooit om het comfort van het hotel en het diner klaar te verlaten. Er zijn mensen die liever resorts met vele activiteiten voor hun kinderen. Er zijn mensen die houden van avontuur en campings.
Je houdt van de dorpen? Misschien zijn ze op zoek naar een kwaliteit van het Gardameer? Wij raden het Eden Camp, groot kamp in San Felice del Benaco. Deze camping van het Gardameer biedt vele oplossingen: bed in een tent, chalet of stacaravan.0365/62093
mail@camping-eden.itAls u op zoek bent naar stacaravans aan het Gardameer, is er echt geen betere plek dan het Eden Camp! Deze camping van het Gardameer in feite biedt vier keuzes van stacaravans: Blu, Viola, Azzurra en Giada. Deze stacaravans verschillen in capaciteit en comfort.
Als u op zoek bent naar stacaravans aan het Gardameer, in het Eden Village zal ongetwijfeld wat goed is voor jou.
Niet alle campings op het meer stacaravans: sommigen de voorkeur van de appartementen in baksteen, anderen hebben alleen de percelen.
Kortom, u wilt boeken van een vakantie aan het Gardameer en wilt verplaatsen in een stacaravan? Het beste is voor het boeken van de Village Eden zullen niet teleurgesteld worden!